Isadepäeval avatakse Pärnus laserpark

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuueaastane Getter on seda meelt, et laserlahingu pidamine pole ainult poistele ja meestele, vaid kaasahaarav ajaviide tüdrukutele ja naistelegi.
Kuueaastane Getter on seda meelt, et laserlahingu pidamine pole ainult poistele ja meestele, vaid kaasahaarav ajaviide tüdrukutele ja naistelegi. Foto: Urmas Luik

Homme avab Lao tänaval uksed Pärnus esimene ja ainuke uudse laservarustusega mängupark, mis pakub adrenaliinirohket ajaviidet nii lastele kui täiskasvanutele.

Pargi üks omanikest Kätrin Uibo põhjendas uue meelelahutuskoha loomist sellega, et lasteaia- ja algkooliealiste mängutubadest kasvavad mudilased ükskord välja ja teismeikka jõudnud noored soovivad lõbutseda seiklusparkides, mida Pärnus leidub vähe.

“Samuti ei ole siin linnas just väga palju neid paiku, kus suured inimesedki saaksid oma sünnipäeva või näiteks firmaüritust korraldada nii, et peale söömise oleks veel mingit tegevust,” tõdes Uibo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles