Pärnu naiskond jõudis karikasarjas finaali

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik.

Pärnu jalgpalliklubi naiskond jõudis Eesti naiste karikavõistlustel finaali, alistades poolfinaalis võõral väljakul Põlva Lootose 2:1.

Favoriidikoormat kandnud pärnakate võiduvärav sündis kohtumise 74. minutil, kui täpne oli Anastassia Morkovkina.

Enne seda oli 26. minutil PJK juhtima viinud Kaire Palmaru, kuid 54. minutil suutsid põlvalased Eneli Valsi väravast viigi jalule seada.

Pärnu naiskonna treeneri Jüri Saare sõnutsi tuli pärnakatel pingutada, et finaalikoht Põlvas välja võidelda. „Mida raskem võit, seda magusam,“ kommenteeris Saar. „Põlvas mängib kodus kunstmuruväljakul alati hästi.“

Kui Saare jutu järgi sai enne mängu räägitud, et vastast ei tohi alahinnata, aga ometi pingutati favoriidina just nii palju, kui võiduks vaja. „Alati on nii, et rääkida ja kokku leppida võib, aga peas istub ikka see, et sellistes mängudes peab võit ise tulema,“ märkis Pärnu naiskonna loots.

Saare sõnutsi andis Põlvas tunda seegi, et pärnakad pidid seekord mängima veidi harjumatus koosseisus, sest mitu mängijat jäi platsilt kõrvale. „Kaitseliinis oli näiteks oma tavapärasel kohal keskkaitses ainult Anete Paulus,“ ütles Saar. „Eksisime lubamatult palju, samuti ei suudetud realiseerida nurgalööke, mis on meil tavaliselt tugev külg,“ lisas ta.

Teises poolfinaalis alistas FC Flora 5:0 Tartu Tammeka.

Finaalmäng peetakse 28. septembril Tallinnas A.Le Coq Arenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles