Pööloy Gläänz tähistab tähtpäeva sõpradega

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pööloy Gläänzi koosseis on 25 aasta jooksul väga palju muutunud.
Pööloy Gläänzi koosseis on 25 aasta jooksul väga palju muutunud. Foto: Erakogu

Viljandis loodud, kuid juba aastaid Pärnus resideeriv ansambel Pööloy Gläänz tähistab täna õhtul Pärnu rokiklubis Volume oma tegutsemise 25. aastapäeva.

“Pööloy Gläänz sündis 1989. aasta suvel Viljandis Paalalinnas,” meenutas bändi algkoosseisust ainsana alles jäänud liige Meelis Sarv. “Kamp noorhärrasid veetis aega sellega, et jõlkus mööda linna ja lükkas prügikaste ümber ning mõtles siis bändi teha, et oma vaba aega mõistlikumalt veeta.”

Nii sai sõpruskond kokku ühes keldris ja alustas pikemalt mõtlemata mürgeldamist. “Ega siis keegi pilli mängida ega laulda osanud, seega muusikaks seda ei nimetaks,” täpsustas Sarv. “Pillid olid kuskil kellegi kätetööna valminud ja meie kätte jõudnud. Hääles nad ei püsinud ja väljanägemist neil ei olnud. Mina olin kõige noorem ja mulle jäeti basskitarr, sest seda ei tahtnud keegi mängida. Ja sel basskitarril oli vaid üks klaverikeel.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles