Pärnu sadamajuhid tegid ministrile ettepaneku

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuvälja territoorium on juba praegu osaliselt muutunud laoplatsiks, seal hoiavad tehnikat Eesti kaitsejõudki. Seega peaks asukoht olema piirkondliku logistikakeskuse loomiseks õige.
Lennuvälja territoorium on juba praegu osaliselt muutunud laoplatsiks, seal hoiavad tehnikat Eesti kaitsejõudki. Seega peaks asukoht olema piirkondliku logistikakeskuse loomiseks õige. Foto: Ants Liigus

AS Pärnu Sadama juhatuse liikmed Mati Einmann ja Sander Kilk tegid majandus- ja taristuminister Urve Palole ettepaneku muuta Pärnu lennuvälja territoorium laokaubanduse logistikakeskuseks.

Sadamajuhte ajendas ministrile läkitust saatma teade, et AS Tallinna Lennujaam ei pea Pärnu lennuvälja renoveerimist otstarbekaks.

Pärnu lennuvälja tuleviku üle arutledes on varemgi välja pakutud, et lennuvälja territooriumil võiks olla perspektiivi kauba vahelaona, kus õhu-, maantee-, mere- ja raudteetranspordiga kombineerides sünniks Eesti suurim kaubaveo logistikakeskus. Lennutransport näib unistuseks jäävat ja katkenud raudteeühenduse taastamist tuleb ilmselt aastaid oodata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles