Tänavakorvpallurid olid Tallinnas võidukad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Open 2010 võitnud võistkonnas Converse andsid tooni pärnakad. Hetk esikohamängust Leedu meeskonna vastu.
Baltic Open 2010 võitnud võistkonnas Converse andsid tooni pärnakad. Hetk esikohamängust Leedu meeskonna vastu. Foto: tanavakorvpall.ee

Tallinnas Vabaduse väljakul toimunud rahvusvahelise tänavakorvpalliturniiri "Baltic Open 2010" võitis Eesti võistkond Converse koosseisus Mario Polusk, Heigo Erm, Janno Viilup ja Raido Ringmets, kes finaalis alistasid lisaajal tugeva Leedu võistkonna.

Eesti võistkond, kes kaks nädalat tagasi Moskvas toimunud maailmameistrivõistlustel hõbedale jäi, kodus ei vääratanud, kuigi enamik mänge võideti vaid ühepunktise eduga. Võistkonna peamised eelised olid hea kokkumäng ja viskekindlus olulistel hetkedel, finaali lisaajal pani võistlustele punkti Mario Poluski otsustav vabavise.

Ka "Baltic Openi" kolmas koht jäi Eestisse, sest võistkond NIKE koosseisus Erkko Linnas, Indrek Kaarlep, Remi Aare ja Elgar Tamsalu alistas kolmanda koha mängus Rootsi võistkonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles