Pärnumaa valdade talimängude kavas on tosin spordiala

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle kolme kuu kestvate Pärnumaa talimängude esimesed võitjad selguvad ergomeetrisõudmises.
Üle kolme kuu kestvate Pärnumaa talimängude esimesed võitjad selguvad ergomeetrisõudmises. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa 35. talimängud saavad avalöögi juba kahe nädala pärast ja märtsi kolmandaks nädalavahetuseks peaks selguma nii suuremate kui väiksemate omavalitsuste pingerida.

“Eelmiste mängudega võrreldes me juhendis väga suuri muutusi ei teinud,” rääkis Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaiu Kustasson Pärnu Postimehele. “Lumelinna tegemise jätsime kavast välja, kuid lülitasime mängude programmi taas juhtkonna mitmevõistluse, sest see ala on kavas ka märtsi algul Tahkuranna vallas Eesti valdade talimängudel.”

Järgmise aasta mängud algavad juba selle aasta 12. detsembril ergomeetrisõudmisega Kuninga tänava kooli spordisaalis, kus iga omavalitsus saab välja panna kaks meest, ühe naise ja ühe noore. Talimängude arvestuses võisteldakse 250 meetri distantsil, kuid samas toimuvatel Pärnumaa meistrivõistlustel saab igaüks oma võimed proovile panna 1000 meetri võistlusmaalgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles