Jäätmetest vormusid pakendistendid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma kooli 9. klassi noormeeste Gerhard Kruusi (vasemal) ja Kristjan Tomsoni käe all on valmis saanud viimane neljast infostendist.
Rääma kooli 9. klassi noormeeste Gerhard Kruusi (vasemal) ja Kristjan Tomsoni käe all on valmis saanud viimane neljast infostendist. Foto: Urmas Luik

Pärnu Rääma põhikooli õpilastel valmivad käimasoleva üleeuroopalise jäätmetekke vähendamise nädala puhul vanadest euroalustest infotahvlid, mis pannakse üles pakendikonteinerite juurde.

Infotahvlite materjali – kasutusest maha läinud puitalused – said õpilased OÜ Paikrelt, mille ettepanekul eri tüüpi pakendeid tutvustavate tahvlite tegemine ette võetigi.

“Oktoobris korraldasime vanapaberi kogumise kampaania, kus Rääma kool esines väga edukalt, saades Paikuse põhikooli järel tubli teise koha. Tulenevalt sellest ja Rääma kooli õpilasesinduse aktiivsusest käisime koos Pärnu linnavalitsusega Rääma õpilastele välja jäätmete taaskasutamise idee,” rääkis jäätmekäitlusettevõtte teabe- ja projektijuht Christy Kivine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles