Eesti golfiliidu peol tunnustati pärnakaidki

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgeranna golfiklubi kasvandik Egeti Liiv on Eesti kahekordne löögimängumeister.
Valgeranna golfiklubi kasvandik Egeti Liiv on Eesti kahekordne löögimängumeister. Foto: Toomas Taul

Eesti golfiliidu hooaja lõpupeol autasustati paremaid mängijaid, klubisid ja golfi muid asjapulki, pärnakaid käis püünel enneolematult palju.

Kõrgeima tunnustuse ehk Eesti golfiliidu (EGL) parima golfari tiitli pälvis sel suvel teist korda klassikalises löögimängus Eesti meistriks tulnud ja golfiamatööride maailmarankingus 1521. kohale tõusnud Valgeranna golfiklubi esimängija Egeti Liiv. Talle kuulub esikoht ka Eesti amatööride edetabelis.

“Hooajaga jään väga rahule, see oli mu kümneaastase karjääri seni parim,” rääkis Egeti Liiv. “Alustasin kevadel handikäpiga 0,6, juunist alates suutsin seda parandada ja praegu on händikäp 0,1. Mis puutub kohta maailma edetabelis, siis see on küll tore, aga mitte Eesti aegade parim, sest mäletamist mööda oli nüüdne proff Mark Suursalu kunagi 900. kandis. Sinna annab mul veel pürgida.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles