Hea tahtega inimesed annavad riigile silmad ette

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabakonna aasta laureaadid lõikasid lahti tordi, vasakul Randivälja külaseltsi liikmed Mart Ruumet ja Piret Pärnmaa.
Vabakonna aasta laureaadid lõikasid lahti tordi, vasakul Randivälja külaseltsi liikmed Mart Ruumet ja Piret Pärnmaa. Foto: Ants Liigus

Kodanikupäeva õhtul kogunesid Pärnu Strandi hotelli Lahe saali kodanikuühiskonna aasta tegijad, kelle panus Pärnumaa paremaks muutmisel on lõppeval aastal olnud tunnustamisväärne.

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse juhatuse liige Imbi-Lepik Martinson ütles tänuõhtut avades, et aasta-aastalt läheb olukord paremaks, sest vabakonna tegijaid on rohkem. Konkursikomisjonile esitati varasemaga võrreldes igas kategoorias rohkem väärikaid kandidaate ja laureaatide pjedestaalile tõstmiseks oli valikut teha raske. “Olete kõik väga tublid, teie roll on ülimalt oluline,” rõhutas ta.

Avasõnade järel astus prožektorite valgusesse noor laulja ja kitarrist Agnes Talalaev, kes tõi vabakonna esindajatele muusikalise tervituse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles