/nginx/o/2014/12/03/3576623t1h1bd2.jpg)
Kodumaine lihatootja Rakvere tõi turule ahjuõuntega verivorstid, sealiharullid verivorsti ja pohladega, sealiha sinepises tarrendis ning loorberitega seaprae kamaraga.
Rakvere turundusjuhi Triin Lõokese teatel lisas Rakvere sel aastal verivorstidesse kuivatatud õunu, ingverit, kaneeli ja kardemoni.
Rakvere lihameistrid on valmistanud ka uue kombinatsiooni – verivorstiga sealiharullid. Need koosnevad taisest välisfileelõigust, mille sisse on keeratud traditsiooniline odrakruupidest ja ehedast toiduverest lambasooles verivorst.
Magushapukust lisab marjane pohlakaste. Liharullid on asetatud ahjukarpi ja on vaja küpsetamiseks lihtsalt koos karbiga ahju pista.
Peale traditsioonilise Rakvere liharohke sealihasüldi on nüüd ka sealiha sinepises tarrendis, millele annab maitset ehtne kange sinep.
Loorberitega seapraad kamaraga on valmistatud kamaraga seavälisfileest.
Kamarasse tehtud sisselõigetesse on asetatud loorberilehed ning seapraad on maitsestatud soola ja pipraseguga.