Adventi saadab ehe gospel

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harlem Spirit of Gospel ja ansambli juhendaja Anthony Morgan loodavad tuua eestlasteni killukese New Yorgi kirikute atmosfäärist.
Harlem Spirit of Gospel ja ansambli juhendaja Anthony Morgan loodavad tuua eestlasteni killukese New Yorgi kirikute atmosfäärist. Foto: Jõulujazz

Üle hulga aja kostitab Anne Ermi eestveetav Jazzkaar Pärnu kontserdimaja suurema kontserdiga, tuues siia tuleval nädalal esinema gospelansambli Ameerikast.

Baltimaade suurim džässifestival tähistab tänavu 25. aastapäeva ja peale kevadise suurfestivali sisustatakse muid aastaaegu Sügis-, Talve- ja Jõulujazziga. Ehe gospel kõlab Jõulujazzi 19aastase ajaloo jooksul esimest korda.

Harlem Spirit of Gospeli juhendaja, solist ja laulude kirjutaja on Anthony Morgan, kes on oma kollektiiviga jaganud lava Stevie Wonderi, Nelly Furtado, Cyndi Lauperi, Gladys Knighti, Diana Rossi ja teiste tuntud artistidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles