Valgeranna terviserajal sirab valgus

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgustatud lühim rada on suusalume saabudes jõukohane kogu perele, sest sobib hästi algajatele ja lastele.
Valgustatud lühim rada on suusalume saabudes jõukohane kogu perele, sest sobib hästi algajatele ja lastele. Foto: Ants Liigus

Valgeranna terviseraja väikseim ring on teist nädalat valgustatud, mis tähendab, et varahommikul ja õhtul saavad tervisesportlased seal mugavalt liikuda.

Audru valla majandusspetsialisti Vahur Kobolti teatel sai terviseraja osaline valgustus võimalikuks tänu mullu vallale riigieelarvest laekunud katuserahale, millele vald lisas oma osa. Kokku läks valgustus maksma üle 15 000 euro.

Terviseraja 1,2kilomeetrise ringi valgustuse paigaldas hankekonkursi võitnud AS ELWO. Kobolti sõnade kohaselt kaabeldati 70vatiste pirnidega laternad maad mööda ning nüüd saab hommiku- ja õhtutundidel rajal tegutseda. Hommikul on rada valgustatud alates kella kuuest ja õhtul kuni kella üheteistkümneni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles