Räämal hakatakse peagi ühisveevärki uuendama

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel aasta ja siis on Pärnus ainult 50 kinnistut, kus ühisveevärki pole.
Veel aasta ja siis on Pärnus ainult 50 kinnistut, kus ühisveevärki pole. Foto: Ants Liigus

Detsembri keskel hakkab Lemminkäinen Eesti Pärnus Ehitajate tee piirkonnas vee- ja kanalisatsioonitorusid uuendama, järgmisel aastal saab 221 kinnistut liituda ühisveevärgi ja 339 kinnistut -kanalisatsiooniga.

Viimane Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondi toel ette võetav ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni väljaehitamine ja rekonstrueerimine hõlmab Rääma linnaosa Ehitajate tee äärset kaht piirkonda. Neist esimene jääb Ehitajate teest põhja poole Kirsi, Savi, Raba ja Ehitajate tee vahelisele alale, teine Ehitajate teest lõuna poole Lille, Raba, Rääma tänava ja Tallinna maantee vahelisele alale.

Pärnu Vee projektijuhi Jaanus Vendi sõnul alustab Lemminkäinen pärast 15. detsembrit töid neljast kohast. Need on Nelgi tänav Raba tänava poolsest otsast, Kibuvitsa tänav Mureli tänava ristmikust Kirsi tänava poole, Mündi tänav Mureli tänava ristmikust Tikri tänava poole ja siis Tikri tänav ning Ülase tänav Ilvese tänava poolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles