President pärgas pärnumaalasi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soometsa külaseltsi hea hing Jaan Tulk muheleb, kui külaliikumise Kodukant juhatuse esimees Krista Habakukk tema kuuereväärile kinnitatud hõbedast märki uurib.
Soometsa külaseltsi hea hing Jaan Tulk muheleb, kui külaliikumise Kodukant juhatuse esimees Krista Habakukk tema kuuereväärile kinnitatud hõbedast märki uurib. Foto: Ants Liigus

“Vabatahtlikku tööd saab teha vaid hoolides oma maast ja oma inimestest,” ütles president Toomas Hendrik Ilves pühapäeval Türi kultuurikeskuses vabatahtlike tunnustamisel. Aumärgi pälvis ka kaks pärnumaalast, Kristiina Treial ja Jaan Tulk.

Üleriigiline vabatahtlike tunnustusüritus tõi talviselt vaiksesse Türi linna elevust ja sära. Kultuurikeskuse jõuluehtes saal täitus elevil inimestega, nendega, kelle kui vabatahtlike panus jäi 156 kandidaadi hulgas sõelale. Kaheksa kandidaati esitati oma töötajate vabatahtlikku tegevust soodustava asutuse ja ettevõtte tunnustamiseks.

Kaasavaid ühinguid ja vabatahtlikke juhendajaid kandideeris 40 ning järjepidevalt ühiskonna heaks tegutsevate vabatahtlike kohta esitati 108 esildist, neist kümme sai oma panuse eest rinda hõbedase märgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles