Vana-Pärnu elanikud jäid turbapilve alla

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Pärnut tabas esmaspäeva hommikul ebameeldiv üllatus: Pärnu sadamast oli öise tuulega laiali lennanud turbatolmu, mis tänavaid ja õuesid kattis.
Vana-Pärnut tabas esmaspäeva hommikul ebameeldiv üllatus: Pärnu sadamast oli öise tuulega laiali lennanud turbatolmu, mis tänavaid ja õuesid kattis. Foto: Urmas Luik

Vana-Pärnu elanikke tabas esmaspäeva hommikul ebameeldiv üllatus: Pärnu sadamast oli öise tuulega laiali lennanud turbatolmu, mis tänavaid ja õuesid kattis.

„Täna hommikul suutis mind ja arvatavasti paljusid Vana-Pärnu inimesi jahmatada Pärnu Sadama tegevus. Kui paljud püüavad pühadeks oma kodu korrastada, siis sadam suutis meie majad, aiad, autod ja muu väljas oleva katta väga paksu turbakihiga. Paks pruun kiht on senini tänavatel ja aedades,“ kurtis Emajõe tänavas elav naine Pärnu Postimehele

„On ehitatud suured angaarid ning antud igasugu lubadusi, kuid jätkuvalt toimub lahtise turba laadimine. Olen ettevõtluse pooldaja, kuid igal asjal on piirid. Miks mõnele ettevõttele ühiselu reeglid ei kehti?“ avaldas naine pahameelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles