Õpetaja Kuro Lingi peale võib kõiges alati kindel olla

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuro Link, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpetaja-treener, võtab täna tubli töö tasuks vastu maanteeameti auhinna Lääne regiooni parimale liikluskasvatuse õpetajale.
Kuro Link, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpetaja-treener, võtab täna tubli töö tasuks vastu maanteeameti auhinna Lääne regiooni parimale liikluskasvatuse õpetajale. Foto: Erakogu

Kilingi-Nõmme gümnaasiumile tõi november hulga rõõmu, sest kooli kahele õpetajale sai mardikuus osaks üleriigiline tunnustus.

Signe Lensment pälvis Eesti teaduse agentuuri ja Eesti teaduste akadeemia korraldatud Eesti teaduse populariseerimise konkursil teaduse ja tehnoloogia parima populariseerija tiitli, maanteeamet hindas aga Kuro Lingi Lääne regiooni üldhariduskoolide tublimaks liikluskasvatuse õpetajaks.

„Tunnustus on tore, aga ainult selle pärast ei tööta keegi,” tõdes Link. „Tööd on muidugi tehtud ja kui leitakse, et tunnustus on välja teenitud, siis aitäh neile, kes mind sellele esitasid, aitäh neile, kes selle määrasid, ja aitäh neile, kellega olen töötanud, nii et see on sellise tulemini viinud.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles