She & Him, “Classics”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Igal aastal tehakse brittide seas uuring selle kohta, mida nad sooviksid kõige vähem jõuludeks saada. Peaaegu igal aastal on populaarseim tüütu jõulukink mõni plaat või raamat, mis inimestele iga raamatu- või plaadipoe aknalt vastu vaatab. Viimasel ajal on edetabelites trooninud Michael Buble, Adele’i ja Susan Boyle’i albumid.

Peale selle, et jõuluvana kingikotti mõni selline üllitis siiski tõenäoliselt lipsab, on kindel veel üks asi: valik, mille hulgast enda lähedastele see ohutu, soe ja imal plaat välja valida, on samuti enne pühi muljetavaldavalt lai.

Millegipärast arvavad artistid, et nad on hästi kavalad, kui käivitavad plaadi reklaamikampaania täpselt enne jõule. Sest kes ei tahaks verivorsti kõrvale kuulata järjekordset jõuluplaati, kus lamedaks produtseeritud häälega artist püüab matkida Bing Crosbyt või Ella Fitzgeraldi?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles