Viiking avab tuleval suvel Pärnus uue veekeskuse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, Viikingi tegevdirektor Kairi Lusik ja ehitaja esindaja Janek Lohu aktsiaseltsist Paide MEK asetasid laevaninakujulise müüri nurka kapsli Pärnu Postimehe, euromüntide, Viikingi meenete, reklaammaterjalide ja plaaniga.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, Viikingi tegevdirektor Kairi Lusik ja ehitaja esindaja Janek Lohu aktsiaseltsist Paide MEK asetasid laevaninakujulise müüri nurka kapsli Pärnu Postimehe, euromüntide, Viikingi meenete, reklaammaterjalide ja plaaniga. Foto: Urmas Luik

Pärnu taastusravikeskuse Viiking siseõuel pandi eile nurgakivi uuele veekeskusele ja saunakompleksile, mis peaksid valmis saama suveks.

1000ruutmeetrine laiendus kerkib siseõue, mis tähendab, et kompleks on neljast küljest Viikingi olemasolevate korpustega ümbritsetud.

Veekeskuse katusele rajatakse madalhaljastusega aed. Õhukese mullakihiga katusel rohetab muru, seal kasvavad lilled ja põõsad ning üks pihlakas. Soojal ajal saab katuseaias päikest võtta, muul ajal kas või niisama värsket õhku hingata ja läbi katuseakende alla basseinidesse kiigata. Ühte aia serva on kavandatud väike mänguplats.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles