Leivameistrit rõõmustab sööjate kiitus

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Leivaküpsetamine on Allan Toodole mõnus hobi, mille tulemusega oma sõpru ja lähedasi rõõmustada.
Leivaküpsetamine on Allan Toodole mõnus hobi, mille tulemusega oma sõpru ja lähedasi rõõmustada. Foto: Urmas Luik

Pärnumaalane Allan Toodo jõudis isetehtud seemneleivaga konkursi “Leiburi leivategu 2014” finaalüritusele ja sai degusteerimisel kiitvaid hinnanguid nii kaasvõistlejatelt kui žüriilt.

Kolmandat korda toimunud konkursil valis professionaalne žürii finaali kümme parimat seemneleiba, millest kõige paremaks hinnati leib Kõhu Pai, valmistajaks Eve-Kati Mägi Elvast.

Kuigi ülejäänud kohti ei määratud, oli Toodo rahul, et finaali pääses, sest konkursile saadeti üle 60 retsepti Eestist ja kaugemaltki ning seni pole mehed finaalis esindatud olnud.

Märksõnad

Tagasi üles