Elurõõmus Marge Rull tantsib läbi elu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu tegutseb Marge Rull peamiselt treenerina ja sel pildil annab ta Synrgy trenni. Nooruses oli naine aga show-tantsija ning on kaasa löönud reklaamideski, nagu ülemisel pildil näha.
Praegu tegutseb Marge Rull peamiselt treenerina ja sel pildil annab ta Synrgy trenni. Nooruses oli naine aga show-tantsija ning on kaasa löönud reklaamideski, nagu ülemisel pildil näha. Foto: Ants Liigus

Marge Rull (45) on särtsakas Pärnu naine, kes on tegelnud lapsest saadik tantsimisega, kuid on selle kõrvalt ka usinalt sportinud ja utsitanud teisi sportima.

Elupõlise pärnaka Rulli tantsijakarjäär sai alguse, kui ta õppis tollase 6. keskkooli, hilisema Hansagümnaasiumi seitsmendas klassis.

“Linakombinaadi klubis korraldas Alla Soontak oma diskotantsurühma konkursi ja pääsesin sisse,” meenutas Rull. “Tänapäeval on kõik kohad tantsukoole täis ega tea, kuhu last panna, aga vanasti ei olnud. Olid spordikooli ringid ja peo- ning rahvatants.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles