Pärnus filmiti komöödia “Kormoranid” massistseeni

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üht bändi Kormoranid põneva elusaatusega liiget kehastab komöödias muusik Tanel Padar.
Üht bändi Kormoranid põneva elusaatusega liiget kehastab komöödias muusik Tanel Padar. Foto: Ants Liigus

Tervise Paradiisi parklas Eesti uue mängufilmi “Kormoranid” massistseenis osales ligi poolsada vaprat pärnakat, kes ei lasknud end trotsida vihmast ega võtete vahele jäänud pikkadest pausidest.

“Etteaste, mida nad nägid, oli muidugi ka ootamist ja vaatamist väärt, aga mis see täpsemalt oli, jäägu üllatuseks, mida näeb alles filmist,” jättis pressiesindaja Maria Ulfsak-Sheripova filmisõbrad ootusärevusse.

Pärnu võtted moodustavad Ulfsak-Sheripova sõnade kohaselt väikese, kuid olulise osa filmist. “Filmi tegelastele on see väga tähtis paik,” märkis ta.

Põhiliselt toimub filmi tegevus Tallinnas ja selle lähiümbruses, läinud kolmapäeval jätkus filmimine Mähel.

Siiani on filmivõtted Ulfsak-Sheripova kinnitusel läinud suurepäraselt. “Keegi pole nuttes välja tormanud, küll aga on välja tormatud naerdes. Mitu duublit on tulnud uuesti võtta, sest operaatorid on võtte ajal nii kõvasti naerma hakanud,” valgustas ta valmiva musta komöödia telgitaguseid.

Filmivõtted pole aga täiesti viperusteta möödunud. “Oleme rõõmsad ja rahul. Aga siiski, alla on aetud põder, kokku kukkunud valgusmeister ja filmis osalenud Tallinna tuntud elukunstnikule on kutsutud politsei,” rääkis Ulfsak-Sheripova.

Uue filmi tegemise põhjustest nimetas pressiesindaja vajadust korraliku komöödia järele, et eestlased tagasi kinno tuua.

Linateose peategelased on 1970ndail tegutsenud bändi Kormoran liikmed, kes otsustavad teha comeback’i.

Ansambel Kormoranid on peategelasteks valitud just seetõttu, et nad iseloomustavad hästi oma aja inimesi ja seda, kuidas nende käsi tänapäeval käib.

“Filmi tarbeks on kogutud palju bändi puudutavaid linnalegende, mida on kasutatud stsenaariumi kirjutamisel,” mainis Ulfsak-Sheripova ja lisas: “Kormoranide liikmed on karismaatilised isiksused ja neil on olnud nii põnevad elusaatused, et oleks patt neist film tegemata jätta!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles