Moodne videovalve hoiab kurikaeltel silma peal

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kesklinnas olevate valvekaamerate kõrval asub üks moodsatest pöördkaameratest jõe teisel kaldal Tallinna maantee ja Jannseni tänava ristis.
Pärnu kesklinnas olevate valvekaamerate kõrval asub üks moodsatest pöördkaameratest jõe teisel kaldal Tallinna maantee ja Jannseni tänava ristis. Foto: Ants Liigus

Tänavu suvel Pärnu linnavalitsuse ja G4Si koostöös taastatud kesklinna videovalvesüsteem on politsei vaates end õigustanud, sest igal nädalal lahendatakse salvestiste abil mõnda juhtumit. Moodsa kaamerasüsteemiga on rahul linnavalitsuski.

„Minu meelest väga õige, et panime vanad kaamerad tööle ja lisasime süsteemi uusi moodsaid kaameraid,“ sõnas Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius. „Politseil on lihtsam tööd korraldada, kui patrulle linna peal vähe, ja teadmine, et avalik ruum on kaamera valve all, vähendab kuritegevust.“

Kvaliteetsed kaamerad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles