Leivitsa käbid kukkusid kännu lähedale

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandal jõulupühal Kilingi-Nõmmes tehtud pildil on Agu Leivitsa kõrval vasakul noorem poeg Madis tütre Miaga ja vanem poeg Meelis.
Kolmandal jõulupühal Kilingi-Nõmmes tehtud pildil on Agu Leivitsa kõrval vasakul noorem poeg Madis tütre Miaga ja vanem poeg Meelis. Foto: Urmas Luik

“Väga raske on isa mõju panna mõõdetavatesse ühikutesse, kuid kindlasti on see olnud suur,” ütleb Madis Leivits isast, rahvusvahelist mõõtu looduse elurikkuse tundjast Agu Leivitsast rääkides.

Madise vanem vend Meelis Leivits lisab, et lapsena käis ta vennaga isa sabas mööda sood või mängis Kabli linnujaamas linnumõrra all, kui isa sügisrändajatega tegeles.

Mõlemad, nii Madis kui Meelis on pühendanud end loodusele ja metsloomadele-lindudele ning kirjutavad doktoritööd. Kuigi nad eitavad loomaökoloogist isa mõju oma tee valikul, on Leivitsa peres käbid kukkunud kännu lähedale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles