Taksojuhte häirib seisukohtade nappus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rüütli, Ringi ja Hommiku tänava piirkond on taksojuhtidele öösiti üks magusamaid teenimispaiku, kuid just seal valitseb suurim peatuskohtade puudus.
Pärnu Rüütli, Ringi ja Hommiku tänava piirkond on taksojuhtidele öösiti üks magusamaid teenimispaiku, kuid just seal valitseb suurim peatuskohtade puudus. Foto: Urmas Luik

Kuigi Pärnu linnas on väljastatud kehtivaid taksoveolube 163, leidub kesklinnas vaid mõniteist taksoseisukohta, mistõttu taksodel pole öösel kuskil kundesid oodata ja see on ajanud sohvrid tagajalgele.

E-Takso tundmatuks jääda soovinud sohver rääkis Pärnu Postimehele, et kui enne sai veel kuidagi hakkama, siis eriti hulluks läks olukord paar nädalat enne jõule.

“Seisime kaks aastat Rüütli platsi kõrval, aga tegu on ühesuunalise tänavaga, mille otsas on peatumise/parkimise keelu märk,” selgitas juht. “Teenindasime sealt järjekorras nii öölokaali Kassa kui Mirage’i klubi. Kaks aastat ei seganud me kedagi ja siis tuli ühtäkki politsei ja ajas meid sealt ära. Öeldi, et peame seisma tänava vasakul pool parkivate autode vahel.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles