Suvine suusalaager

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortele jagas suusatarkust Andrus Veerpalu (esiplaanil).
Noortele jagas suusatarkust Andrus Veerpalu (esiplaanil). Foto: Artur Sadovski/Postimees

Noorte suvises suusalaagris Jõulumäe tervisespordikeskuses osales 170 last üle Eesti. Nelja laagripäeva kavva mahtusid ühised treeningud Eesti suusatippudega, tutvust tehti orienteerumisega, osavust sai proovida kõrgatraktsioonidel ja nautida Getter Jaani esinemist. Noortele sportlastele jagasid suusatarkusi Andrus Veerpalu, Jaak Mae, Aivar Rehemaa, Anti Saarepuu, Kein Einaste ja Timo Simonlatser.

“Ühised treeningud meie tippsuusatajatega lisasid noortele kindlasti usku endasse ja oma võimetesse tulevikus edukad olla,” ütles Eesti suusaliidu spordidirektor Raul Olle. Koos Saarepuu, Einaste ja Simonlatseriga vaadatud ETV–Swedbanki noortesarja videomeenutustes nägid lapsed, et nendega koos treeninud sportlased on jõudnud nii kaugele, alustades just sellestsamast võistlussarjast, kust praegused laagrilised ise osa võtavad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles