Jäär

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäär.
Jäär. Foto: Pärnu Postimees

JÄÄR 21.03–20.04

Töösuhetes võite olla liiga aktiivne, seetõttu valitseb aasta vältel oht tekitada konflikte. Kui peate end tööalaselt täiendama, teete seda meelsasti. Eriti kiired ja edukad on teile aasta algus ja lõpp.

Olete sel aastal üsna aktiivne, leidmaks midagi uut oma praeguses töös või kui ootamatult tuleb mõni perspektiivikas pakkumine, ei kõhkle te töökohta vahetamast.

Kuni 15. juunini ja septembrist aasta lõpuni võib teil tulla tööga seoses välisreise ja koolitusi. Kui olete tööta, peate olema senisest aktiivsem otsija. Iseenesest midagi sülle ei kuku.

Aprilli teisel poolel olete aktiivne rahapaigutamises ja leiate koguni lisaraha teenimise mooduseid. Seevastu kinnisvaratehingud ei pruugi edukad olla. Kui üldse selles plaanis äri ajada, siis 15. juunist 18. septembrini. Laenude võtmiseks ei ole aasta soodne.

Kodune elu kulgeb rahulikku rada pidi. Läbisaamist pereliikmetega iseloomustab hoolivus, välja arvatud 24. juunist 9. augustini. Siis võite olla enesekeskne ja karmisõnaline. Ehitage, muutke kodus midagi, nokitsege aias – kõik see maandab pingeid ja jahutab teie keevalisust.

Lastega on suhted suurepärased poole augustini. Teil jagub ühiseid ettevõtmisi ja läbisaamine on usalduslik. Ehk sünnib teie perre laps.

Suhted elukaaslasega on aktiivsed, kui jätta arvestamata, et olete ülemäära armukade, millest võib tekkida närvesöövaid tülisid. Kipute teisele poolele oma arvamust ja tahtmist peale suruma. Mõnel Jääral katkeb isegi abielu ja seda ta hiljem kahetseb.

Kui olete üksik, olete sel aastal üliaktiivne suhet looma. See võib teil õnnestuda, eriti augustist novembrini. Tõsiselt võite aga armuda novembris või detsembris. See on ühtlasi aeg, mil saate suhet senisest paremaks siluda.

Hea aasta lõbutsemiseks, puhkamiseks, reisimiseks, kultuuriüritustel osalemiseks, sportimiseks. Olete tulvil entusiasmi ja teotahet kõigeks selleks aasta algusest poole augustini.

Kogu aasta peate olema seaduskuulekas ja täpne, eelkõige rahaga toimetades. Kasusaamiseks ei sobi kõverteed.

Olete kõigele uuele avatud niikuinii, sest Uraan liigub teie enda märgis. 25. septembrist 12. novembrini olge ettevaatlik, et te oma tormakuses end ei vigastaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles