Lõvi

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi.
Lõvi. Foto: Pärnu Postimees

LÕVI 23.07–22.08

Kuni 11. augustini jagub teil energiat. Tunnete end mõnusalt ja kui oletegi olnud tõbine või on jõudu nappinud, siis nüüd on meeleolu ja enesetunne tunduvalt parem. Olete igas mõttes heas toonuses.

Rahaline seis on aasta esimesel poolel igati stabiilne ja 11. augustist aasta lõpuni avanevad teile suurepärased rahateenimise väljavaated. Võite saada palgatõusu või määratakse teile preemia. Loomulikult teate kohe, mida selle rahaga peale hakata. Võtke siiski oma väljaminekud kontrolli alla.

Partnerlus ja läbisaamine abikaasaga sujub aasta ringi. Päris aasta alguses võib väikesi erimeelsusi ja kannatuse proovilepanekut ette tulla, kuid need probleemid lahenevad niisama kiiresti, kui ilmnesid.

Jaanuari teisel poolel kogete romantikat ja kui vaja, lepite partneriga ära. Märtsini suhtlete vabalt ja naudite kõiki mõnusid, mida pakub harmooniline kooselu. Kui olete üksik, võite armuda aasta alguses.

Töös ja karjääris pole suuri muutusi ette näha. Te ei ole eriti huvitatud järgmistest väljakutsetest, kui praeguses ametis kõik enam-vähem sujub. Nii on hea, rahulik ja turvaline ja see peab olema midagi väga erilist, mis teid muudatusi tegema paneb. Veidi aktiivsem olete märtsis, aprillis, mais. Siis võite korraks isegi kõrvu kikitada, kui teile midagi huvitavat pakutakse.

15. juunist 18. septembrini olete väga töökas ja teete kodus väga palju vajalikke ümberkorraldusi. Ainuke häiriv asjaolu on see, et teete kõike täpselt niikaua, nagu ise soovite, pereliikmetega ei taha te oma plaane arutada. Siiski võiksite kuulata nendegi soove ja arvamusi, sest siis läheb kõik ladusamalt. Eriti hea aeg ühiselt midagi ette võtta tuleb novembris.

Õdede-vendade ja naabritega võivad suhted olla pingelised, kuid pingeid annab mahendada septembris ja oktoobris. Pere ja vanematega on suhted igati head. Ilmselt pöörate sel aastal senisest rohkem tähelepanu kodule.

Kogu aasta jooksul ei ole te huvitatud lõbustustest ega sportimisest. Lastega tegelemine väsitab ja tüütab teid. Olete kriitiline ja karm. Mõistagi ei paranda see teie omavahelisi suhteid, pigem halvendab läbisaamist tuntavalt. Kui oletegi midagi valesti teinud, avaneb võimalus asja parandada novembri lõpus või detsembri alguses. Vähemalt aasta lõpuks saavad sassis suhted korda.

Tervisega teil probleeme pole. Hoiduge külmetumast ja ärge end füüsilise tegevusega üle koormake.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles