Neitsi

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsi.
Neitsi. Foto: Pärnu Postimees

NEITSI 23.08–23.09

Teie suhted elukaaslasega on sellel aastal teineteist toetavad ja armastusküllased. Siiski kipub omavaheline läbisaamine kohati liiga rahulikuks jääma, te ihkate koosellu rohkem värve ja särtsu. Istuge koos maha, rääkige asjad selgeks ja seejärel astuge otsustavad sammud, et kooselu karidest mööda juhtida. Suuremaid riide ega erimeelsusi õnneks siiski ette näha pole.

Oma kodu hoiab Neitsi laitmatus korras. Võimalik, et sel aastal võtate ette suuri ümberkorraldusi: remondi, ümberehituse, aiakujundamise. Kodustega on läbisaamine igati korras, kuigi see on tavalisest pisut jahedamates toonides. Oma vanematega kulgete üksmeeles, abistate meeleldi üksteist.

Suhted lastega on nagu heas peres ikka. Küllaldaselt rangust, veidi õrnust, kuid laste eksimused on teile raskesti mõistetavad. Õnneks ei valmista lapsed teile palju peavalu.

Neitsitel tõotab töös ja karjääris tulla üpris kiire ja teguderohke aasta. Võimalik, et olete aktiivne, liigute ja suhtlete rohkem kui muidu. Samal ajal ei kiirusta te töökoha vahetusega. Kui olete tööta, leiate tänavu endale kindlasti korraliku ja tasuva töö. Maist 8. juulini on soodne aeg muutusteks, äriläbirääkimisteks.

Aprillis-mais on hea aeg koostööks naiskolleegidega, teie ettevõtmistelt on risk hajutatud ja tulemus oodatust parem. Kui olete ametis mõnes meelelahutusasutuses, teete oma tööd väga pühendunult ja innuga. Loomingulistele Neitsitele on see väga viljakas periood. Kui olete töiselt seotud lilledega, tunnete oma tegemistest suurt rahulolu nagu teie kliendidki.

Juuni teisel poolel võib oodata tööl vaidlusi ja konflikte, mis muudavad teid üsna närviliseks. Kipute sel ajal võitlema tuuleveskitega. Tasakaalukus ja vaoshoitus, oma arvamuse välja ütlemata jätmine tuleb neil puhkudel kasuks.

Rahaline seis on igati balansis, kuigi te muretsete kulude-tulude pärast ikka nagu teie natuurile omane. Samal ajal on aasta jooksul perioode, kui raha tõepoolest napib, kuid arvestage, et tühjade pihkudega te siiski ei jää. Raha tuleb ja läheb ning selle liikumist suudate hea tahtmise korral reguleerida.

Lõbustustest te sel aastal eriti ei hooli. Et elu sisukam oleks, võiksite külastada teatrit, käia kontsertidel, reisida, tegelda hobide ja tervisespordiga.

Tõenäoliselt võtate sel aastal ette mõne välisreisi, reaalne soov selleks võib tekkida juba märtsis-aprillis.

Tervis on stabiilne, kui te just iga väiksegi valuaistingu puhul endale mõnda haigust ette ei kujuta. Tavalisest suurem oht on saada olmetrauma köögis kuumade pannide ja teravate nugadega toimetades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles