Skorpion

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion.
Skorpion. Foto: Pärnu Postimees

SKORPION 24.10–22.11

Skorpionidel on olnud järjestikku mitu rasket ja töist aastat, nüüd saate uue hingamise. Olete rõõmsameelne, endaga väga rahul, optimistlik ja energiline. Teie heatujulisus kannab positiivseid vilju igas valdkonnas.

Raha pärast muretsete vanast harjumusest ja hoiate ehk liialt kokku. Kasutage raha julgemini, et aasta isiklikus plaanis meeldivaks muuta. Lubage endale rohkem. Liiati on lisaraha teenimiseks häid võimalusi, eriti sobiv aeg selleks on novembris.

Töös kestab harukordne aeg augustini. Olete töökas, tulvil uusi mõtteid, aktiivne, kiire taibuga. Saate hästi läbi nii töökaaslaste kui ülemustega. Soovi korral võite vahetada töökohta või teid edutatakse. Kui olete tööta, leiate sel ajal kindlasti midagi endale sobivat. Ükskõik mis eriala inimene olete, kõiges saavutate edu.

Suhted elukaaslasega on rahulikud ja kindlad. Omavaheline läbisaamine on iseäranis hea märtsist aprilli teise pooleni. Kõike seda, mida ise ihkate, oskate pakkuda oma kaasalegi. Olete meeldivalt üllatunud, kui see, mis te sealt vastu saate, ületab teie julgemadki unistused. Üksik Skorpion võib lootusetult armuda või leida elu armastuse.

Kodustega läbisaamine on üksteist mõistev, hoiate omavahel kenasti kokku. Oskate oma koju tuua helgust ja sõbralikkust. Eriti hästi toimib teie kodune elu jaanuarist märtsini. Osalete heategevusüritusel, korraldate suguvõsa eaka liikme juubelit või teete midagi väga erilist, millest kõigile jääb pikaks ajaks kena mälestus.

Lastega olete leebelt kannatlik ja kohati ülihoolitsev. Pole võimatu, et oma piiritu armastusega nad ära hellitate. Väga tõenäoline, et sel aastal on nii mõnelgi Skorpionil oodata pere juurdekasvu.

Ühiskondlikust elust võtate aktiivselt osa. Lõbustustest ja külaskäikudest hoolite rohkem kui varasematel aastatel.

Tervis on veidi muutlik ja oleneb suuresti teie eluviisist ja toitumisharjumusest. Võite võtta mõtlematuid riske ja ennast vigastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles