Pärnu-Jaagupis sünnib kõrgdisain kõrvu argisega

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Jaagupi rõivakaupluse müüja Marje Kritt nentis, et poest ostavad naisterõivaid nii kohalikud kui ka kaugemalt tulijad: numbrivalik sobib tavalisele eesti naisele.
Pärnu-Jaagupi rõivakaupluse müüja Marje Kritt nentis, et poest ostavad naisterõivaid nii kohalikud kui ka kaugemalt tulijad: numbrivalik sobib tavalisele eesti naisele. Foto: Urmas Luik

Mullu Halinga valla parimaks ettevõtjaks tunnistatud Clivia Tootmise OÜ eestvedaja Tiia Uffert nentis, et ehkki muljet avaldavaid kasuminumbreid pole ette näidata, on 23 aastat tegutsenud ettevõttel praegu sees aegade parim hoog.

32 töötajaga ettevõttel on rõivapood Tartus Eedeni kaubamajas ja Pärnus Port Arturis, sügisel avati tilluke äri Pärnu-Jaagupis. Neis rõivaärides müüakse naisterõivaid, mida õmmeldakse Clivias siis, kui allhangete täitmise kiired tähtajad möödas.

Lillenimeline ettevõte

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles