Mai kooli kokkukolimine ajas garderoobi umbe

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai kooli direktor Silja Kikerpill garderoobikitsikusest: „Püüame leida probleemile lahenduse, mis oleks tehtud mitte tegemise pärast, vaid et see olekski parim võimalik lahendus.”
Mai kooli direktor Silja Kikerpill garderoobikitsikusest: „Püüame leida probleemile lahenduse, mis oleks tehtud mitte tegemise pärast, vaid et see olekski parim võimalik lahendus.” Foto: Ants Liigus

Pärnu Mai kooli renoveerimise ajal lähikonnas laiali olnud klasside kolimine taas ühe katuse alla tõi kaasa halva üllatuse: rõivistu ei olnud suuteline nii suurt hulka lapsi vastu võtma.

Eriti kimbutas nüüdseks juba lahenduse leidnud ruumikitsikus kooli noorimaid.

„Lapsevanemana ootasin koos lapsega uut aastat, et lapsed saaksid Tammsaare puiesteelt kasarmust kaua oodatud uude Mai kooli,” tõdes Raul Lillaru Pärnu Postimehele nädala eest saadetud kirjas. „Täna on neljas päev uues koolis ja pilt pole kaugeltki nii ilus ja roosiline, kui on kõrvalseisjatele maalitud. Vanemad on ikka oma võsukestega väga hädas, sest peale garderoobis valitseva ruumipuuduse ja korralageduse on selgunud, et väiksemad lapsed ei julge enam ilma vanemateta koolimaja uksest sissegi minna.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles