Staarväärkütja sai uue pliidi

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein on rahul. Uus pliit on tema kinnitusel tore. Kindlasti palju toredam kui see kivihunnik (alumisel pildil), mida Rein küttekehana pruukis.
Rein on rahul. Uus pliit on tema kinnitusel tore. Kindlasti palju toredam kui see kivihunnik (alumisel pildil), mida Rein küttekehana pruukis. Foto: Ants Liigus

Läinud aasta lõpus korduvalt katkise pliidi kütmisega pritsimehed välja meelitanud Rein sai nädala algul uue pliidi. Eelkõige tänu ühele lahkele pärnakale, kes, lehest Reinu lugu lugenud, andis uue pliidi ehitamiseks omast taskust 1000 eurot.

Teisipäeva õhtul pandigi paika viimased pliidikivid, kolmapäeval läideti koldes juba esimesed halud. “Väga tore,” vahendas Rääma seltsi esindav Priit Sutt loomult napisõnalise Reinu sõnu ja emotsioone tasapisi soojakraade koguvas tillukeses korteris.

Väga toredaks olevat ettevõtmise hinnanud Reinu naabridki, kes ei pea enam pelgama, et pliidivaremetest kogu maja hävitada ähvardav kahjutuli tekkida võib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles