Pärnu noortekogu tegi meeleoluka tervisepäeva

, Pärnu linna noortekogu pressiesindaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna volikogu korraldas Ülejõe gümnaasiumis tervisepäeva.
Pärnu linna volikogu korraldas Ülejõe gümnaasiumis tervisepäeva. Foto: Erakogu

Pärnu linna noortekogu korraldas möödunud nädalavahetusel teist korda ürituse „Tervisepäev“, et propageerida tervislikke eluviise. Seekordne tervisepäev toimus Pärnu Ülejõe gümnaasiumis.

Tervisepäeval tegutsesid kokkamise, rahvameditsiini ja tantsu töötuba, mida vedasid eest noortekogulased Elizaveta Jasnova, Hanna Mai Raadik ja Laura Raag.

Kokkamise töötoas valmistati maitsvat Tai kurgisalatit ja kuulsaid pannkooke, mis koosnevad vaid munast ja banaanist. Hanna Mai andis osalejatele vanade eestlaste nippe, kuidas ravida külmetushaigusi rahvameditsiini abil, ja käsitles rahvameditsiiniga kaasas käivaid müüte. Laura tantsis osalejatega „Just Dance'i“ hitte. Osalejad olid kõik väga entusiastlikud ja positiivsed.

„Sellise päeva korraldamine on tähtis, just tervisliku eluviisi poole pealt. Hea tervis on meie tähtsaim vara ja seda peab hoidma. Sellel aastal said osalejad erinevalt eelmisest aastast osaleda mälumängus ja vaadata põnevat stand up'i, mille esitas Meeli Lepik. Kuigi tervisepäev on alles nii noor üritus, oleme saanud palju positiivset tagasisidet. Kindlasti toimub tervisepäev järgmiselgi talvel.“ rääkis Laura Raag.

Päeva toimumisele aitasid kaasa Ülejõe gümnaasium ja Pärnu linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles