Kaupluseketid lähevad üle talveajale

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostukärud Rimi kaupluses.
Ostukärud Rimi kaupluses. Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Pärnu Rimi hüpermarket läheb homsest talveajale, mille raames lühendatakse lahtiolekuaega õhtul kella 22ni, Selver lühendab kaupluste lahtiolekuaegu oktoobris, Maxima-kett pole talvehooaja algust veel paika pannud.

Rimi Eesti Foodi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnul koonduvad sügise tulekuga ja talvisel perioodil klientide sisseostud valdavalt pärastlõunasele ja varaõhtusele ajale. "Kui suvel külastavad kliendid kauplusi ka hilisemal kellaajal, siis alates sügisest liigub see trend selgelt varasemale ajale,” põhjendas Mägioja kaupluste lahtiolekuaja lühendamist.

Lühendatud lahtiolekuaeg kehtib Pärnu Rimi hüpermarketis kuni 1. maini.

Selver muudab kaupluste suviseid lahtiolekuaegu 1. oktoobril. Pärnus panevad oktoobris kella 22st uksed kinni Mai ja Ülejõe Selver. Suurejõe Selver jääb avatuks kella 23ni.

Maxima-kett veel lõplikku otsust kaupluste lahtiolekuaegade muutmise kohta teinud ei ole. „Jälgime tarbijate käitumist ja kui ostjaid jääb pärast kella kümmet väheseks, sulgeme kaupluse senisest tunni varem,“ ütles Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles