Rannahotelli laienemine on praegu küsimärgi all

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannahotelli pidav ettevõtja Toomas Sildmäe tahaks ehitada hotellikrundi Lehe tänava poolsesse serva arhitektuurselt sobiva lisamajutushoone, mis oleks 1200 ruutmeetrit suur ja 7,5 meetrit kõrge ega oleks põhihotelliga ühendatud.
Rannahotelli pidav ettevõtja Toomas Sildmäe tahaks ehitada hotellikrundi Lehe tänava poolsesse serva arhitektuurselt sobiva lisamajutushoone, mis oleks 1200 ruutmeetrit suur ja 7,5 meetrit kõrge ega oleks põhihotelliga ühendatud. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnaga Pärnu Rannahotelli uuendamise osas ühist keelt leidmata piirdub ettevõtja Toomas Sildmäe hotellis kavandatust oluliselt tagasihoidlikuma rekonstrueerimisega.

Kui Sildmäele kuuluv Finest Group lõpetas kaks aastat tagasi Scandic Hotels Eestiga Pärnu Rannahotelli rendilepingu ja hakkas ise hotelli pidama, plaanis Sildmäe muinsuskaitse all oleva hoone uuendamise põhjalikult käsile võtta.

Hotellihoone taheti viia elekterküttelt kaugküttele, soojustada maja välisseinad, vahetada välja kõik uksed ja aknad, tubade vaheseinad jpm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles