Tervisesportlane seab tasapisi eesmärke

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Taavi Reimets ei ole jooksuvarustusele üleliia suurt rõhku pannud, on tal kõik hädavajalik olemas. Eesti spordipoode peab ta üle mõistuse kalliks ja tellib vajaliku internetipoodidest.
Kuigi Taavi Reimets ei ole jooksuvarustusele üleliia suurt rõhku pannud, on tal kõik hädavajalik olemas. Eesti spordipoode peab ta üle mõistuse kalliks ja tellib vajaliku internetipoodidest. Foto: Urmas Luik

Pärnu-Jaagupi komandos päästjana töötav Taavi Reimets (32) on end liigutada armastanud eluaeg, kuid nüüd on ta hakanud mõtlema, kuidas oleks suusatada Tartu maratonil kiiremini või proovida täispikka jooksumaratoni.

Reimetsa võib pidada pesuehtsaks tervisesportlaseks, kes liigutab end niipalju, kui meeldib, kuid piisavalt, et olla heas füüsilises toonuses. See ongi kõige olulisem. Kuid tema kehakaal on aastatega tasapisi langenud ja eesmärgid üha suurenenud.

Vanasti tehti hoovisporti

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles