Lapsed õpetavad naise südamega mõtlema

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Medaliga lõpetanud gümnasistid on oodatud kraadiõppes ning sageli jätkub neil potentsiaali võita kätte kõrgepalgaline ja mainekas töökoht. Õed Merit ja Piret tõdevad, et õnnetunde ja sügava rahulolu kogemiseks sellest ei piisa – on vaja õppida südamega mõtlema.
Medaliga lõpetanud gümnasistid on oodatud kraadiõppes ning sageli jätkub neil potentsiaali võita kätte kõrgepalgaline ja mainekas töökoht. Õed Merit ja Piret tõdevad, et õnnetunde ja sügava rahulolu kogemiseks sellest ei piisa – on vaja õppida südamega mõtlema. Foto: Tiina Kallas

Õed Merit (33) ja Piret (31) on tavalised Pärnu pereemad, kes on nõus avama oma samme eneseleidmise ja loomingulise eneseväljenduse teekonnal: õed on Pärnus kasvanud ja õpingutelt siia hiljem koos perega naasnud.

Merit Hirvoja-Tamm ja Piret Lilleste on Pärnu fännid. “Meil on hästi lähedased suhted oma vanemate ja koduga. Me ei kodunenud Tallinnas, käisime nädalavahetustel ikka Pärnus. Eriti tore on siin lastega,” tähendab Merit.

Koju tagasi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles