Jaanus Männik: Ligadi-logadi kaevanduspoliitikast

Jaanus Männik
, Surju vallavanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Männik.
Jaanus Männik. Foto: PP

Eesti Televisioonis 21. jaanuaril eetris olnud saates “Pealtnägija” tõstis Rasmus Kagge kruusaärimees Vootele Tamme (saates millegipärast anonüümse) pöördumise peale päevakorda kruusakarjäärideks muutuvate tiikide teema. “Pealtnägija” nimetas seda ühtlasi räpaseks mänguks loodusega ja riigil naha üle kõrvade tõmbamiseks.

Rääkisime ajakirjanikuga 30 minutit kogu sellest problemaatikast ja loodetavasti jäi see tal linti. Kuna saate formaat näeb muu hulgas aktsente asetades ja võimendades ette peasüüdlase leidmise ja sellele silmade vahele panemise, eriti hea, kui tegu on mõne erakonna, kas või neli aastat tagasi lõpetanuga, läkski nii, nagu läks.

Teemat arendas looga “JOKK-kaevandused: ametnike ja seaduse küündimatuse tulem“ 30. jaanuari Pärnu Postimehes Asso Puidet, selgitades paljutki. Püüdkem veel teemat avada ja “Pealtnägija” mürgisemaid väiteid kummutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles