Juhtkiri: Jahtklubi aasta

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu jahtklubiga on kõik pärnakad ilmselt ammu harjunud, kuid võib-olla pole me nii harjunud sellega, kuivõrd jõudsalt see iga aastaga areneb, olles elav tõestus sellele, et kui arenguruumi jagub, tuleb seda kasutada.

Hiljuti sai jahtklubi hea uudise ettevõtluse arendamise sihtasutuselt: 136 799 eurot ja 86 senti külaliskai rajamiseks, lisakaikohtade loomiseks ja järjest olulisemaks muutuva turisminduse arendamiseks. Muidugi peab jahtklubi omalt poolt raha juurde leidma, et kõik vajalik tehtud saaks, kuid pole kahtlustki, et see raha leitakse.

Nagu MTÜ Pärnu Jahtklubi tegevjuht Raiko Lehtsalu Pärnu Postimehele ütles, on tööd tarvilikud nii jahisadama enese tegevuseks kui suurvõistluste korraldamiseks. Pärast sügisel alanud ja nüüd jätkuvaid ümberehitustöid suudetakse tema kinnitusel rohkem jahisõitjaid vastu võtta ja korraldada rahvusvahelistele nõuetele vastavaid suurvõistlusi nii avamerejahtidele kui svertpaatidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles