Supipuhvet pälvib häid sõnu

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabatahtlik abiline Evely Saarman seisis üleeile hea selle eest, et kõik sotsiaalkohvikus sujuks ja külastajad end hästi tunneksid.
Vabatahtlik abiline Evely Saarman seisis üleeile hea selle eest, et kõik sotsiaalkohvikus sujuks ja külastajad end hästi tunneksid. Foto: Urmas Luik

Kuu aega töötanud Pärnu diakooniakeskuse sotsiaalkohvikul, uksel kirja järgi supipuhvetil on juba hulk püsikliente, kellel ettevõtte kohta öelda vaid head.

„Käin siin iga päev, väga maitsev toit ja väga tore personal – viis pluss,“ kinnitas Linda Kukk. „Kõik on hästi ja läheb paremakski, kui kõik korda tehakse ja siia suur kohvik tuleb.“

Ehkki vanaproua on Tallinna maantee 8 asuva toidukohaga rahul, avaldas ta muret selle pärast, et on ennast seal üürikese ajaga kolm kilo raskemaks puginud. „Ma ei tea, kuidas ma selle jälle maha võtan,“ muigas pensionär, kellele sotsiaalkohvikus söögikorra eest küsitav euro on igati taskukohane. Vastuvõetav seda enam, et tema pension ei küüni praegu keskeltläbi 350eurosele vanaduspensionile ligilähedalegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles