Komfeki õhtusöögid mängivad einestajate närvidega

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbara Lehtna pajatab kanavaras Sergeist. Kuigi kohvik Komfeki looja Kairi Tähe on neid lugusid palju kordi kuulnud, ajab kanalembese Sergei seikluste meenutamine teda endiselt naerma.
Barbara Lehtna pajatab kanavaras Sergeist. Kuigi kohvik Komfeki looja Kairi Tähe on neid lugusid palju kordi kuulnud, ajab kanalembese Sergei seikluste meenutamine teda endiselt naerma. Foto: Urmas Luik

Kas õhtustaksite kinnisilmi ühes Pärnu vanalinna kohvikuist, kuhu armastavad koguneda kummitused ja kriminaalid ning juhtub kõiksugu kahtlasi asju?

Kui süda saapasäärest üles korjatud, tasub täitsa järele uurida, mida kohvik Komfeki looja Kairi Tähe ja lavastaja Barbara Lehtna korraldatud teemaõhtusöögid endast kujutavad.

Kuuldavasti kosutavad Komfeki elamusõhtud kõhu kõrval meeli ja hinge, lükkavad adrenaliini lakke ja ajavad kõvasti naerma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles