Linn eelistab lennujaama, sadam sihib laoplatse

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu sadamat pitsitab ruumipuudus, kuid samal ajal on vaid viie kilomeetri kaugusel hektarite kaupa kasutuna seisvat riigimaad, mille ühes servas tuksub Pärnu lennujaam, mis teenindab üldlende ja peab ühendust saartega.
Pärnu sadamat pitsitab ruumipuudus, kuid samal ajal on vaid viie kilomeetri kaugusel hektarite kaupa kasutuna seisvat riigimaad, mille ühes servas tuksub Pärnu lennujaam, mis teenindab üldlende ja peab ühendust saartega. Foto: Ants Liigus

Veidi üle kahe kuu tagasi tegid AS Pärnu Sadama juhatuse liikmed Mati Einmann ja Sander Kilk majandus- ja taristuministrile Urve Palole ettepaneku muuta Pärnu lennuvälja territoorium laokaubanduse logistikakeskuseks. Kuhu on mõttega jõutud ja mis on asjast saanud?

Pärnu Postimees kirjutas sadamajuhtide ettepanekust 14. novembril, märkides, et ministrile läkitust saatma ajendas neid teade, et AS Tallinna Lennujaam ei pea Pärnu lennuvälja renoveerimist otstarbekaks.

Lennuväljast logistikakeskuseks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles