Väärikate ülikool alustab teist õppeaastat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Tartu ülikooli Pärnu kolledži väärikate ülikool alustab homme kell 16 avaloenguga teist õppeaastat.

Väärikate ülikooli registreerus ligi 400 kuulajat vanuses üle 50 aasta, nii ava- kui järgnevad loengud toimuvad Tervise konverentsisaalis.

Avasõnad ütleb Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe, esimese loengu peab Pärnu abilinnapea Annely Akkermann teemal “Riik. Pärnu linn. Rahandus”.

Esimese õppeasta lõputunnistuse sai juunis 293 väärikate ülikooli kuulajat, kes kolledži töötaja Mari Suurväli juhitud projektis tõestasid, et õppida pole kunagi hilja.

“Selle projekti menu põhjusi on minu arvates kolm. Esiteks see, et inimesed vanuses üle 50 on väga hästi võrgustunud, tegevad seltsides, ühingutes ja see on hea pinnas,” märkis kolledži direktor.

Teisena mainis Vallimäe seda, et üle 50aastane inimene on elutark, läbi käinud tulest ja veest ning haarab kinni tasuta ja missioonitundest pakutud võimalusest.

“Kolmandaks ülikooli bränd ja fenomen, väärikate ülikooli lõpetanud saavad vastava tunnistuse,” nimetas Vallimäe projekti edu põhjusi.
 

Tagasi üles