/nginx/o/2015/02/17/3773979t1h2456.jpg)
Pärnus on peagi restoranide nädal. Hulk inimesi üle maailma sõidab kevadisse Eesti suvepealinna kogema, milliseid imelisi roogi seal pakutakse. Lõuna mitte üle kümne, õhtusöök mitte üle 15 euro, lugesin tutvustusest.
Kardan, et minu raha on Eesti kulinaaria nautimise ajaks otsas. Keralas küll eraldi restoranide nädalat pole, aga Varkala ranna söögikohtade tundmaõppimine nõuab aega.
Hawaii steik? Kõlab kuidagi igavalt. Mehhiko empanada'd? Tahaks maitsta, aga neis pole midagi kohalikku. Parem võtaks eri variatsioonides mereande, mis siitsamast merest on värskelt püütud. Krevette, kalmaare, tuunikala ja sõralisi.
Ajakirjanik Teet Roosaar on koos abikaasa Vestega 31. jaanuarist 27. veebruarini Indias. Tema seiklusi, mis läbivad pealinna Delhit, püha linna Varanasit, Budhha virgumise paika Bodh Gayas, Kochit, Allepeyd, Varkalat ja Munnarit, saab järgida portaalis Seljakotirändur.