Pärnu Postimehe ajakirjanikud Indias: Elekter kadus ära

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemuuseumitöötaja purustamis- ja kuivatamisliini taga.
Teemuuseumitöötaja purustamis- ja kuivatamisliini taga. Foto: Teet Roosaar

Tahtsin uut juttu postitada, aga elekter kaudus ära. Väidetavalt kogu Munnaris pole kolm tundi ei voolu ega internetti. Juhtub, eriti Indias.

Käisime täna teemuuseumis. Näitus koosnes kolmest osast: ajaloolisest ja nüüdseid omanikke kiitvast propagandafilmist, väikesest vanast kuivatusliinist ning põõsaste taustal pildistamise võimalusest. Pood oli muidugi ka.

Viie ruupia eest maitsta pakutud tee erilist vaimustust ei tekitanud. Meile jäi mulje, et Munnari teevabrik (kolmkümmend aastat tagasi olnud see Aasia suurim) ongi rohkem toodangu kogusele orienteeritud. Kunagi Pekingi Keelatud Linnas pakutud sortidega, mis muidugi maksid tunduvalt enam, siinset jooki võrrelda ei saa. Kes head teed otsib, võib seda leida Eestist spetsiaalsetest kauplustest ja kohvikutest.

Ajakirjanik Teet Roosaar on koos abikaasa Vestega 31. jaanuarist 27. veebruarini Indias. Tema seiklusi, mis läbivad pealinna Delhit, püha linna Varanasit, Budhha virgumise paika Bodh Gayas, Kochit, Allepeyd, Varkalat ja Munnarit, saab järgida portaalis Seljakotirändur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles