Elamuehitus kulgeb Pärnus vaevaliselt

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näide ühest uusimast elurajoonist Pärnus Hermanni kvartalist: ühtemoodi neofunktsionalistlikud hooned tagavad sotsiaalselt ja varanduslikult sarnase kogukonna tekkimise.
Näide ühest uusimast elurajoonist Pärnus Hermanni kvartalist: ühtemoodi neofunktsionalistlikud hooned tagavad sotsiaalselt ja varanduslikult sarnase kogukonna tekkimise. Foto: Urmas Luik

Pärnu kinnisvarafirmade maaklerid nentisid, et Pärnu võiks välja pakkuda avaramaid tulevikuvisioone, mis käsitlevad lastega perede võimalusi siia kodu rajada. Küsime: mida saaks teha ära kohalik omavalitsus, et noor pere valiks elukohaks Pärnu?

Pärnu rändesaldo on paranenud, kuid püsib endiselt miinuses. Rõngasvaldade elanikud koos Sindi inimestega moodustavad juba poole Pärnusse registreeritud elanikest. Rahvaarvu kasvatasid mullu eeskätt Audru, Sauga ja Tahkuranna vald, kus viimasel aastakümnel on kerkinud madaltihedaid elurajoone, jätkub elamuehitus ja kruntide pakkumine.

Kus on Pärnu Hirvela?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles