Pärnumaal hukkus kolme auto kokkupõrkes noormees

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 18.24 juhtus Pärnumaal Are aleviku lähistel liiklusõnnetus. Kokku põrkasid kolm sõiduautot, õnnetuses hukkus üks ja vigastada sai seitse inimest.

Esialgse info kohaselt oli Tallinna suunas liikunud sõiduauto BMW sooritamas möödasõitu kui põrkas kokku vastutuleva BMW ja Volvoga. Esialgse hinnangu kohaselt on alust arvata, et möödasõidul olnud auto ületas lubatud sõidukiirust. Möödasõidul olnud BMW juht, meesterahvas, kes oli autos üksi, hukkus sündmuskohal.

Ares elav Anneli rääkis Pärnu Postimehele, et õnnetusse sattunud BMW kihutas tema autost kümnekonna kilomeetri kaugusel Nurme silla juures vähemalt 160 kilomeetrise tunnikiirusega mööda.

Areski, kus on kiiruse piirang 50 kilomeetrit tunnis, olevat see BMW kihutanud nii suure hooga, et teised maanteel liiklejad olid teelt kõrvale tõmmatud. "Sõitsin üle Nurme silla. Tume BMW kihutas minust mööda nii suure hooga, et nägin vaid selle tagatulesid. Ühe hetkega oli see euto juba Räägul," rääkis naine.

Kihutav BMW põrkas kokku Tallinna poolt Pärnu suunas liikunud BMWga. Kokkupõrge oli nii tugev, et Pärnu poolt tulnud BMW mootor paiskus kokkupõrke tagajärjel teise BMW kapotile.

Õnnetusse sattunud vastassuunas liikunud BMWs oli viis inimest ja Volvos neli inimest. Kiirabi toimetas haiglasse seitse inimest, kahele osutati esmaabi kohapeal.

Anneli sõnutsi oli teme üks esimesi, kes õnnetuspaika jõudis ja tegi kõne hädaabinumbrile. Üks teine naine olevat kutsunud kiirabi.

Esialgseil andmeil sai Tallinna poolt tulnud BMWs raskemalt ja kergemalt vigastada viis inimest. Volvos olevat olnud neli inimest, kes samuti viga said.

Liiklusõnnetuse tõttu oli liiklus tugevalt häiritud, politsei suunas autod ümbersõidule läbi Pärivere.  Liiklus taastus kell 23.20.

Õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust, menetlust juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Pärnu politseijaoskonna välijuht Peeter Nurmis paneb liiklejatele südamele, et möödasõidule asudes on vaja veenduda manöövri ohutuses, et mitte ohtu seada ei ennast ega kaasliiklejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles