Pärnu linnapeaks võib saada Romek Kosenkranius

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Suure tõenäosusega esitab Toomas Kivimägi valimisliit Pärnu linnapea kandidaadiks abilinnapea Romek Kosenkraniuse, kes esmaspäevani on puhkusel ja Eestist ära.

“Mina olen tegelikult ainult üks Toomas Kivimägi valimisliidu liikmetest, kes volikokku mandaadi sai,” sõnas parlamenti minev Pärnu linnapea Toomas Kivimägi valimisööl. Küsimusele, kas valimisliit võib volikogule tema järglaseks pakkuda Kosenkraniuse kandidatuuri, vastas Kivimägi, et kindlasti on Kosenkranius üks tõenäolisi kandidaate linnapea kohale, kuid sobivateks inimesteks pidas ta ka Jaana Junsonit, Vahur Mäed ja Enn Raadikut.

Toimetuse andmetel on abilinnapea kogemusega Kosenkranius siiski üks valimisliidu favoriite ja liit pole veel ainult ametlikku otsust langetanud. “Nüüd kipub natuke kiireks minema,” vastas Kivimägi küsimusele, kui kiiresti valimisliit otsuse langetab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles