Kaks hõbemedalit

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Lang

Häädemeeste amburite klubi esinumber Aleksander Karama teenis Prantsusmaal Avonis ammulaskmise maailmameistrivõistlustel seenioride konkurentsis venelase Vladimir Kutsi järel ja ungarlase Istvan Matrai ees hõbemedali. 65 meetri distantsil püstitas Karama 271 silmaga seenioride maailmarekordi.

Meeskonnavõistluses tunnistasid pärnakas Karama, viljandlane Inno Kiilaspea ja Türi mees Jüri Kadastik vaid Prantsusmaa paremust ja pronksmedaliga autasustati Venemaa triot.

Juunioride võistlusel sai Sander Lang Kaismalt kaheksanda koha ja meeste konkurentsis pidi Ain Järvesaar leppima 23. tulemusega. Üle paarikümne aasta ammulaskmisega tegelnud Karama auhinnakapis on kaks seenioride Euroopa meistrivõistluste hõbemedalit. Ühe võitis ta mullu Tšehhis ja teise kolm aastat tagasi Venemaal. “Väga noore mehena lasin vibu ja mul õnnestus tulla Eesti meistriks ning täita meistersportlase norm,” ütles Koidula gümnaasiumi vilistlane Karama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles