Raekoja kohvik anti konkurssi korraldamata üürile

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kohvikuäri iseloomustab tugev hooajalisus. Kes talvel argipäeva lõunastajaid enda juurde meelitada ei suuda, võib jänni jääda.
Pärnu kohvikuäri iseloomustab tugev hooajalisus. Kes talvel argipäeva lõunastajaid enda juurde meelitada ei suuda, võib jänni jääda. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus otsustas raekoja kohviku üürimiseks konkurssi mitte korraldada ja andis ruumid neljaks aastaks Vallo Visnapuu, Urmas Martinsoni ja Virkko Vendla moodustatavale äriühingule.

Linnavalitsuse avalike suhete nõuniku Karin Õunapi sõnade järgi ei näe linnavara kasutamise kord ette, et konkurssi peaks tingimata eelistama. Linnavalitsus võib linna huvidest lähtuvalt ruume kuni viieks aastaks otsustuskorras üürida.

Linnavara peaspetsialist Kadri Tekko selgitas, et eelläbirääkimistega pakkumine raekoja kohviku ruumide rentimiseks toimus 2012. aasta aprillis. Tookord võitis selle Bumerangi pubi pidav OÜ Lacostena (omanikud Aleks ja Andrei Škergin), mis andis üürilepingu üle pubi juhataja Delia Einla moodustatud osaühingule Raekoda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles